One Song To Rule Them All

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
Celephais
Δημοσιεύσεις: 492
Εγγραφή: Παρ 25 Μάιος 2018, 01:24

Re: One Song To Rule Them All

Δημοσίευση από Celephais »

Εμένα το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, αυτό που νομίζω ότι πραγματικά ορίζει το Heavy Metal είναι Judas Priest - Helion/ Electric Eye. Αυτό θα έβαζα χωρίς καθόλου σκέψη, εδώ υπάρχουν τα περισσότερα από τα συστατικά της μουσικής μας σε κάποιο βαθμό: μελωδία, ταχύτητα, επιθετικότητα, ψηλά φωνητικά, επικό στοιχείο.
Άβαταρ μέλους
Starman
Δημοσιεύσεις: 1530
Εγγραφή: Παρ 02 Νοέμ 2018, 14:09
Τοποθεσία: ATHENS

Re: One Song To Rule Them All

Δημοσίευση από Starman »

Το θέμα δεν αφορά το μέσο FS μέλος. Αν και με τρώει λοιπόν το χέρι μου για Sign Of The Hammer, εν τούτοις θα πάω σε safe mode και σε συνδυασμό με τα point του @Advancing Yokeda θα καταλήξω στην υπερχιτάρα Rock You Like A Hurricane των Scorpions. Πλήρως αποδεκτό και στις δύο ηπείρους, αναγνωρίσιμο από το πρώτο δευτερόλεπτο με όλα τα 80s κλισέ. Σκληρό, τσαχπίνικο, στίχοι, βίντεο όλα στον υπερθετικό βαθμό όπως αρμόζει στη εποχή. Φόρος τιμής λοιπόν από μένα στο συγκρότημα, που μαζί με Maiden, AC/DC, Black Sabbath και Motorhead έφεραν πολύ κόσμο στην αγκαλιά του metal στη χώρα μας.
Άβαταρ μέλους
Corum Jhaelen Irsei
Δημοσιεύσεις: 333
Εγγραφή: Σάβ 21 Μαρ 2020, 22:20

Re: One Song To Rule Them All

Δημοσίευση από Corum Jhaelen Irsei »

Στο ιδιο κλιμα με τον Starman και εμενα με ετρωγε το χερι μου για το Blood of my Enemies, αλλα θα παω με το The Zoo απο Scorpions.
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”