Οι DISHARMONY ψάχνουν κιθαρίστα

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
CountRaven
Δημοσιεύσεις: 14656
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

Οι DISHARMONY ψάχνουν κιθαρίστα

Δημοσίευση από CountRaven »



🔥ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ🔥
Ήταν πριν 9 χρόνια που καλωσοριζαμε τον Stefanos Georgitsopoulos στην μπάντα. Εξαιρετικος κιθαρίστας, με επαγγελματισμο και συνεπεια, όπως τότε που ανέλαβε να γράψει μέσα σε σύντομο διάστημα όλες τις κιθαρες για τη διασκευή μας στο Disposable Heroes για τo επερχόμενο tribute CD του METAL HAMMER GREECE (Official) για τα 30χρονια από την κυκλοφορία του "Master of Puppets" album. Ο χρόνος όμως κυλά, οι υποχρεώσεις πληθαίνουν και ήρθε δυστυχώς η ώρα να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος. Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να αποχαιρετισουμε ένα εξαιρετικό παλικάρι και μουσικό και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Όμως, η ζωή συνεχίζεται, το ίδιο και οι DISHARMONY.

Ανακοινώνουμε ότι η μία από τις 2 θέσεις των 7χορδων κιθαρων των Disharmony είναι κενη και η αναζήτηση του νέου μέλους που θα συμπληρώσει το γρανάζι της μηχανής έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι ενδιαφερόμενοι κιθαριστες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Το Under the Quarry Metal Fest και ο Σεπτέμβριος πλησιάζουν.

-the DISHARMONY crew-
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”